Schüssler-só árak - homeopátia. Sóterápia és vízkezelés

Schüssler sók: annak a 12 féle esszenciális sónak az összefoglaló neve, amelyek sejtszintű információs hatásukkal energetikailag megszüntetik a szervezetben kialakult hiányállapotot. A homeopátiás módszerrel előállított készítmények információs tartalommal rendelkező fizikai alkotó nélküli szerek, amelyek a sejtek bioenergetikai működését befolyásolva szüntetik meg a megbetegedéshez vezető hiányállapotot és állítják helyre a szervezet anyagcsere egyensúlyát >>bővebben

Schüssler-só - szedése, ára, vásárlása. Schussler féle sóterápia. ClO2

Az oldal a schüssler sók, a schüssler só szedése, a schüssler só ára, a schüssler só vásárlás, továbbá a Schüssler sóterápia és vízkezelés keresőkérdésekkel a Google-listák élmezőnyében szerepel. ÖN IS ÍGY TALÁLT RÁ! Ezért az Ön vállalkozása számára hasznos lehet, ha hirdetést és a honlapjára mutató linket helyez el itt! Érdekli? >Írjon< vagy >üzenjen< | Keressen akkor is, ha saját honlapja Google-pozícióját szeretné javítani.

Vízkezelés - vízterápia

vízkezelés - ivóvíz terápia

Ivóvíz-kura tiszta vízzel

Igyon meg minden nap egy pohár vizet. Előzőleg kezelje klór-dioxid tablettával. Emellett a gyógyszerek bevétele is csakis maximálisan tiszta vízzel megengedett. Ha a hálózati ivóvíz szennyeződéseket tartalmaz, vesse Chlorine-dioxide kezelés alá. A fertőtlenítószer tulajdonságairól: Viz kezelés - https://twinoxide.hu/klor-dioxid

só ára, klór-dioxid

Itt szerepelhet az Ön Schüssler-sókkal és más homeopátiás szerekkel, alternatív gyógyászatot érintő tevékenységének
a reklámhirdetése.

Schüssler-só, homeopátiás szerek forgalmazása - rendelés. Tiszta ivóvíz

E helyen lehet az Ön Schüssler-sókkal és más homeopátiás szerekkel foglalkozó vállalkozásának, tevékenységének, terápiás kezelésének
a reklámhirdetése.

Homeopata tanácsadás, gyógyászat: haleyezze el itt a hirdetését.

SEO ClO2

Más hirdetési lehetőség a témában:

Érdekli? >Írjon >üzenjen

Víz- és Sóterápia. Klór-dioxid

Szember a klóros vízzel a klór-ó-kettő környezetbarát fertőtlenítő szer

Vállalom bármilyen homeopátiás vállalkozás honlapjának optimalizálását, azaz előbbre juttatását a Google találati listáin! seo

Itt is szerepelhet az Ón hirdetése, reklámja, logój! Ha érdekli a lehetőség:

honlap seo

A Schüssler-sók hatása, hatásmechanizmusa

A Dr. Schüßler-féle sók biokémiai hatású szerek, életsónak is nevezik őket. Ezek létfontosságú természetes anyagok, amelyek mentesek minden mellékhatástól. Nem minősülnek gyógyszernek. A szervezetbe jutásuk gyorsaságának köszönhetően azonnal a sejtek belsejébe kerülnek, ahol megszüntetik a hiányállapotot, azaz a kialakult zavart és megbomlott egyensúlyt, ami az ásványanyag-háztartás felborulása miatt történt.

A kiegyenlítő mechanizmus ugyanakkor természetes folyamat, része a szervezet „tudásának”, öngyógyító képességének, a Schüssler-sók a jelenlétükkel nem annyira pótolják a hiányzó anyagokat, hanem „emlékeztetik” a szervezetet az egyensúlyi állapotra - emely ezen a réven helyre is áll.

A modern orvostudományi vizsgálati eredmények a korábbi cáfolási tendenciózusosságot elvetve egyre gyakrabban visszaigazolják mindazt, amit Schüssler a XIX. században az emberiség elé tárt.

Sóterápia

Mindenki számára hasznos a Schüssler sók szedése. A só ára megtérül: egészséget kapunk érte.

Igen sok típusú sóterápia létezik.

Arcdiagnosztika és teszt. Az ásványi anyagok szerepe a szervezet egészséges működésében.

Homeopátiás szerek hajhullásra. A calcium fluoratum és a calcium carbonicum mint a két legismertebb Schüssler-féle só.

HOMEOPÁTIA = hasonszervi gyógymód

A homeopátiás orvoslás alternatív gyógyászati irányzat. Azon alapszik, hogy a szervezetünk képes önmagát gyógyítani, és olyan szerek minimális koncentrációjának a bevitele, amelyek az egészséges embert megbetegítenék - a betegeknél éppen ellenkező hatással a gyógyulást segítik elő.

A homeopaták szerint sorozatos hígítással és az egyes hígítások közötti rázással megszüntethetők a szerek toxikus hatásai, míg a vivőanyag (többnyire víz, alkohol vagy cukor) megőrzi a homeopatikus szer tulajdonságait. A végtermék gyakran annyira híg, hogy vegyileg szinte megkülönböztethetetlen a tiszta vivőanyagtól. Ennek bevitele a szervezetbe gyógyító hatású.

A homeopátia az 1700-as évek Németországából ered. A homeopátiás orvostudomány a betegségek tüneteit a szervezet természetes reakciójának tartja.

A homeopátia abból indul ki, hogy a hasonló a hasonlót gyógyítja (ezért is nevezik más szóval hasonszervi gyógymódnak), tehát, ha valamilyen szer egy egészséges emberben valamilyen tünetet vált ki, akkor ennek a szernek egy rendkívül kis adagja a beteg szervezetében gyógyulást eredményez.

A homeopátia alapfeltevése szerint tehát a homeopátiás készítmények elősegítik a szervezet öngyógyítását és hozzájárulnak a szabályszerű működés helyreállításához.

A klór-dioxid

univerzális fertőtlenítő szer, kiváló ivóvízkezelésre. Képlete: ClO2. A Chlorine-dioxide halmazállapota gáz,
színe zöldessárga, erős szagú gáznemű anyag, a klórra emlékeztet
Olvadás és forráspontja – -59C° és 9,9C°
Egyéb tulajdonságai: 10%-nál magasabb koncentrációban a levegőben robbanásveszélyes. Vízben jól oldódiok, 0,3%-os oldata kiváló fertőtlenítőszer.

Wilhelm Heinrich Schüßler

A Schüssler-sók névadja: a homeopátiás gyógyászat nagy alakja, Dr. Wilhelm Heinrich Schüßler német orvos, tudós.

Schüßler 1821. augusztus 21-én született Zwischenahnban, Oldenburg északnémet helység mellett és 1898. március 30-án Oldenburgban halt meg agyvérzésben.

Korai fiatalságától számítva érdekelték az orvoslás szokatlan módozatai, titokzatos eljárásai. Életének első korszakáról nem sokat tudunk azon kívül, hogy szerény körülmények között nevelkedett. Megélhetését nyelvtudásának és fogákonyságának köszönhette, már fiatalon nagyrészt idegen nyelvek tanításával tartotta el magát. Eközben nem volt lehetősége arra, hogy megfelelő iskolai körülmények között tegyen szert tudásra, széles körü ismeretekre. Ám ennek ellenére mégis megtanult görögül és latinul. Később egyik idősebb fiútestvére segítette abban, hogy orvosi tanulmányojat folytasson. Érdeklődése ekkor fordult a homeopátia felé.

Harminc éves korában (anélkül, hogy érettségit szerzett volna) kezdi el és folytatja orvosi tanulmányait párizsi, berlini, giesseni és prégai egyetemeken. Doktori diplomáját megszerezve utólag rendkívüli érettségi vizsgát is tett.

Schüßler alapelvei:

  • A szervezet megbetegedésének a legfőbb oka az, hogy a sejtek szintjén hiányállapot alakul ki: a szervezet az esszenciális ásványi anyagok hiányát szenvedi el, ez bontja meg az egészségegyensúlyt
  • A hiányzó szervetlen anyagok bejuttatása révén a sejtek hiányállapota megszűnik, az egyensúly helyreáll, és ezáltal következik be a gyógyulás.
  • Az ásványi anyagoknak a sejteken belülre való bejuttatása csakis minimális adagolásban, igen erős higítás mellett történhet.
  • A higítást addig kell folytatni, amíg az az oldaltab maradt ásványi anyagok képesek a száj-, torok- és nyelőcső finom nyálkahártyáin átjutni és így közvetlenül a keringésbe áramolni, kikerülve az emésztőrendszert.

A 12 Schüssler-só

1.) CALCIUM FLUORATUM (CaF2, magyar neve folypát, kalcium fluorid). Ez a Schüssler-só növelheti az izmok tónusát, megerősítheti, feszessé teheti az izmokat és inszalagokat. Segítheti továbbá a fekélyek kiegészítő kezelését.

2.) CALCIUM PHOSPHORICUM (CaHPO4 × 2H2O - foszforsavas mész, kalcium foszfatáz). Ez a Schüssler-só a növekedést elősegítő robolálószer, táplálhatja az idegeket is. Ajánlott többek között vérszergénység esetén és tüdőproblémákra, menstruációs panaszokra, csont- és fogbetegségekre.

3.) FERRUM PHOSPHORICUM (FePO4 × 4H2O - vas foszfát). Hatékony szer eslsősegély-nyújtásnál, elősegíti a a sebek záródását. A fájdalmat is hatékonyan csillapítja, alkalmazható heveny gyomorhurut és hányás, lázas hasmenés esetén.

4.) KALIUM CHLORATUM (KCL - kálium klorid). Ez a Schüssler-só mint méregtelenítő szer ismert, elősegíti a salakanyagok kiürítését. Szerepet játszhat továbbá a kötőszöveti pangások feloldásában. Használatos szem-, orr- és torokbetegségeknél, bronchitisznél, tüdő- és mellhártyagyulladásnál. Alkalmazzák oltási károsodások és égési sérülések esetén is.

5.) KALIUM PHOSPHORICUM (KH2PO4 - kálium foszfát). A legfontosabb idegrendszeri Schüssler só. Alkalmazása hatásos kiegészítű gyógyászati eljárás szívritmuszavar, alvászavar, kimerültség, depresszió, fizikai gyengeség, vérzés, bénulás vagy akár végtagi üszkösödés esetén.

6.) KALIUM SULFURICUM (K2SO4 - kálium szulfát). Anyagcsere szabályzó Schlüsser-só, elősegíti a bőr és és a nyálkahártyák gyulladásainak, sérüléseinek a gyógyulását. Fokozhatja a méregtelenítő funkciókat és serkentheti a kiválasztást.

7.) MAGNEZIUM PHOSPHORICUM (MgHPO4 × 3H2O). Az idegrendszerre ható Schüssler-só, nyugtató hatása közismert. Görcsök oldasában is használható, rendelkezik további frissítő, élénkítő hatással, és kiegészítő szerként fájdalom csillapítására is alkalmas. Jó a migrénre, idegfájdalmakra, kólikás hasi görcsökre, enyhíti a menstruációs panaszokat.

8.) NATRIUM CHLORATUM (NaCL - nátrium klorid; konyhasó). Jelentős szerepet játszik a szövetek víztartalmának szabályozásában és a szervezet stabil hőháztartásának a fenntartásában. Hidratálja a kiszáradt nyálkahártyát, serkentheti az anyagcserét és salakanyagok kiürítést. Kiegészító gyógymód ként hasznosítható a vérszegénység, az étvágytalanság, a tejhiány, a fejfájás,a neuraszténia kezelésében.

9.) NATRIUM PHOSPHORIKUM (Na2HPO4 × 12H2O). Ssavakat semlegesítő és lebontó hatású szer, kiegészítőként alkalmazható a vesekő, epekő és homok okozta panaszok kezelésében.

10.) NATRIUM SULFURICUM (Na2SO4 - nátrium szulfát, Glauber só). Anyagcserét serkentő Schüssler-só,méregtelenítő hatású, jó a máj, epe, vese megbetegedésekre, a bőrkiütésekre, a sömörös bőrelváltozásokra. Alkalmazzák az alsó lábszár nedvező fekélyének a kezelésére, influenza és más fertőző betegségek esetén is hatékony kiegészítő szer.

11.). SILICEA / Acidum silicicum (H2SiO3 - kovasav): Erősítő, regeneráló hatűsú szer, idegrendszeri Schüssler só. Ellenállóbbá teszi az ingerek hatásának kitett idegeket. Felszívja a gyulladásos folyamatokban képződött nedveket. Gennyes gyulladásoknál is hatékonyan alkalmazható. Továbbá pedig erősíti az ereket, egészségesebbé teszi a bőrt, a hajat, erősíti a körmö, a porcokat és a csontokat is.

12.) CALCIUM SULFURICUM (CaSO4 × 2H2O). Előssegítheti a nyirokfolyadékok tisztulási folyamatát, serkenti és fokozza az anyagcseré. Ismert vértisztító hatása, szerepet játszhat a gennyező sebek és tályogok tisztulásában. Alkalmazható továbbá az or rmelléküregének gennyes gyulladása esetén, csillapítja a reumás, szédüléses panaszokat, csökkenti a kóros álmosságot.

Ha Ön a a homeopátiával, homeopátiás szerekkel, homeopata gyógyászattal vagy kifejezetten a Schüßler-féle sóterápiával vagy pedig klórdioxidos fertőtlenítéssel kapcsolatos hirdetést, reklámanyagot kívánna elhelyezni ezen az oldalon, akkor

Keressen akkor is, ha azt szeretné, hogy saját honlapja jobban szerepeljen az Ön számára fontos kulcsszavakkal a Google találati listáin.

Az agorafóbia gyógyítása

Pszichoterapeuták egybehangzó állítása szerint a sóterápia egyben pánikterápia is, mivel nemcsak a bezártságtól való félelem csökkenthető hatékonyan, hanem más olyan helyzetekre is kihat az élmény, ami általában szorongást okoz. Ennek két oka is lehet: egyrészt a felkészülés során olyan módszereket tanítunk, ami más helyzetekben is alkalmazható, másrészt egy sikerrel vett pánikhelyzet megoldása megérdemelten dobja meg az önbizalmat, így a fóbiás pánik alábbhagy.

Az agorafóbia gyógyítása 2-3 alkalmat vesz igénybe: ezalatt röviden áttekintjük az eddig átélt szorongásos helyzeteket és kognitív tréninggel fokozatosan leküzdjük a pánikbetegség tüneteit. A só bevitele a szervezetbe hatékonyan kezeli a pániktüneteket és kiegészíti a viselkedészavarok leküzdése érdekében alkalmazott viselkedésterápia gyakorlatokat Budapesten. Bövebben:

Schüssler-féle sóterápia

A Schüssler-sók nélkülözhetetlen alkotóelemei és energiaforrása az emberi testnek. Alapvetően befolyásolják, szabályozzák a hormonrendszer működését és anyagcsere-folyamatokat, ezen túl a lelki és pszichés funkciókat.

A Schüssler-sók jelenléte lehetővé teszi az elektrolit-effektus létrejöttét, azaz bioelektromos összeköttetést alakítanak ki a sejtek között. Ezek az anyagok a szervezet minden sejtjében, a vérben, a nyirokfolyadékban, az izmokban, fogakban, inainkban és a kötőszövetekben megtalálhatók. Révükön a kötőszövetekből könnyebben távoznak a lerakódott salakanyagok és mérgek.

A fentebb felsorolt 12 fő sóvegyületet ismerjük összefoglaló néven Süssler-sóként. Mennyiségü, arányuk a sejteken belül és kívül meghatározza a szervezetünk egészséges működését. Amennyiben az egyensúly felborul, megbetegedések alakulnak ki.

A Schüssler-sók szedésével az egyensúly helyreállítható azon a módon, hogy egyfelől a bevitt sók megszüntetik a hiányállapotot, másfelől késztetik a szervezetet az öngyógyító mechanizmusok aktiválására.

A nevezett ásványi anyagok természetes módon, táplálkozással nem vihetők be a szervezetbe, mert méretüknél fogva a sejtek membránján nem jutnak át. Így csak a vér és szövetközti nedv raktárai pótlódnak, a sejten belüli hiányállapot megmarad. Ezért van szükség a sók bevitelénél homeopátiás higításra.

Mi a homeopátia?

A víz mint információhordozó

A szkeptikusok szerint a homeopatikus készítmények olyan mértékben vannak hígítva, hogy az eredeti oldatból csak csekély valószínűséggel kerül akár egyetlen molekula is a végtermékbe. Ezért a kritikus nézőpontúak szerint az ilyen szerekkel végzett kezelés gyógyszertani hatása szinte kizárt.

A homeopátiós orvostudomány szakemberei nem tagadják, hogy az általuk alkalmazott szerekben gyakorlatilag nincsen kémiai hatóanyag. Viszont nagyon is van információ, amelyet a vivőanyag vett át. Éppen ez az információ, mondhatni: a vivőanyag strukturáltsága hat bionergetikai szinten a betreg szervezetre és így segíti elő öngyógyulását.

Az elmúlt esztendőkben több kutatási eredmény támasztotta alá, hogy a homeopatikus hígítású ágenseknek valóban kimutathatók az élettani hatásai.

Az oldal témája

Homeopátia - homeopata orvosok, homeopátiás szer

Bemutatkozási és hirdetési lehetőség homeopátiával és más alternatív gyógyászati módszerekkel foglalkozók számára. lehetőséget nyújtunk tevékenységük ismetetésére, az alkalmazott szerek bemutatására és népszerűsítésére. Ivóvíz fertőtlenítés ClO2 tablettával. Biocid szerek.

 

Schüssler-só

- szedése, ára, hatása. Schüssler-só: szedés, ár, vásárlás. Arcdiagnosztika és teszt. Ásványi anyagok a szervezetben, egészséges sóterápia, homeopátiás szerek. Sók hajhullásra. Calcium fluoratum, kálcium, calcium carbonicum, klór-dioxid. Schüssler, só, sók, szedése, ára, vásárlás, teszt, haj hullás, ásványi anyagok pótlása, arcdiagnosztikai teszt. Hibás írásmódok: Süssler só, Süszler só, Schussler sók, Shüssler. Shlüsser, Schlüsser, schlusser.

Sóterápia - Pánikterápia - Vizkezelés

Schüssler só vásárlás

Ha Ön legalisan forgalmaz Schüssler-féle sókat és megadja elérhetőségét, szerény díjazás mellett az alábbi listában szerepelhet
Hol kapható Schüssler-só?
Itt szerepelhet az Ön vállalkozásának neve, címe, a só beszerzési helye
seo pánik

kognitív viselkedésterápa pánikbetegség ellen otthon

 

Itt szerepelhet az a név és cím, amelyet Ön megad elérhetőségeként

Lásd még:

Homeopátiás vállalkozások, orvosok, szerek

Az oldal témája és kulcsszavai:

A Schüssler-sók mint homeopátiás szerek. Sóterápia

Homeopátiás só, sók, Schüssler, Süssler, Shüssler, Schlüsser só szedése, terápia, higítás, ásványi anyagok, hiányállapot, sejt, biokémia, bioenergetika, homeopata orvos, szer keresés, info, infó, információ

Természetgyógyászat, alternatív gyógyászat - alkalmazott homeopátia, homeopátiás orvoslás, gyógyászat, homeopata szerek, gyógyító szer, placebo, homeopaták, homeopatikus, homeopatikusok, szkeptikus, szkeptikusok, placebo-hatás, áltudomány, sarlatán, sarlatánok, álgyógyászat, áltudomány, klinikai teszt, tesztek, arcdiagnosztika, egészséges, gyógyulás, gyógyítás. Süssler só ára, Schlüsser sók hatása, Schüssler sók vásárlása, beszerzése Budapesten, Győrben.

 

Kapcsolódó oldalak:

Havi Google keresések száma az oldal témájával kapcsolatos kulcsszavakra

schüssler só
9.900
schüssler sók
1.300
schüssler só ára
480
schüssler só szedése
320
schüssler só arcdiagnosztika
210
schüssler só vásárlás
170
schüssler só teszt
170
schüssler só hajhullásra
91
   
homeopátia
27.100
homeopátiás
18.100
homeopátiás szerek
3.600
homeopata
1.600
homeopátiás szer
1.300

 

Vállalom alternatív gyógymódokkal, homeopátiával vagy más orvosi eljárásokkal foglalkozó honlapok optimalizálását, azaz élre juttatását a Google-találatok között

Google pozíció javítás - keresőoptimalizálás - keresőbarát honlap

 

Készülő cikkek:

Schüsslesr sók szedése

A javallott szedési módozatok, hatásmechanizmus, hatások és ellenóhatások, a sóterápia eredménye, haszna, utóhatása

Arcdiagnosztika - schüssler só
 

 


Marketing oldalak a rendszerben

 
FŐOLDAL:
 
ALOLDALAK:

Honlapok optimalizálása, SEO:

 
FŐOLDAL:
 
ALOLDALAK:
 

 © liberall.hu / seo.liberall A honlap készítője, működtetője (elérhetőség, adatok): Balla D. Károly
google keresőoptimalizálás
Honlap-SEO

linképítés - marketing: házi ivóvíz fertőtlenítő berendezések - CBT ClO2 SEO 2022

Weboldalak Google-helyezésének javítása legális keresőmarketing eszközökkel. Komplex honlaptartalom optimalizáció és kreatív linkprofil építés. SEO eljárás 2019-2020: Vízfertőtlenítés és ivóvízkezelés klórdioxid oldattal pseudomonas baktérium ellen - műanyag tartály és kármentő tálca - házi víztisztító berendezések. Tartalommarketing: Prémium linképítés. Hangoskönyv letöltése ingyen. Pro memoria: a Föld édesvíz-tartalékai végesek. Kognitív viselkedésterápia. PR-cikk elhelyezés, szövegrás, honlapoptimalizálás - organikus Google első hely.

Szemantikus linképítés: pánikterápia

Linkprofil építés a fogalmi háló gócpontjaiba

Google keresőmarketing: pr cikk linképítés

Keresési kulcsszavak: videós távoktatás, pánirendekő

Agorafóbiás pánik öngyógyítása

pánikbetegek önyógyulása távoktató videókkal