A homeopátia (homoiosz = hasonló, pathosz = szenvedés) arra az alapelvre épül, hogy a beteg emberi szervezet képes önmagát meggyógyítani és a betegségek hatékonyan kezelhetők olyan szerekkel, amelyek egészséges emberben a betegséghez hasonló tüneteket váltanak ki. >>bővebben

Homeopátia - homeopátiás szerek, szerkereső - homeopata orvosok

Ez a weboldal a homeopátia, a homeopátiás, a homeopatikus, a homeopátiás szerek, a homeopata orvosok, továbbá a homeopátiás szerkereső, homeopatiás szerek ára, ~ vásárlása, ~ szedése, ~ hatása keresőkérdésekkel a Google-listák élmezőnyében szerepel. ÖN IS ÍGY TALÁLT RÁ! Ezért az Ön vállalkozása számára hasznos lehet, ha hirdetést és a honlapjára mutató linket helyez el ezen a honlapon! Érdekli? >Írjon< vagy >üzenjen<
Keressen akkor is, ha azt szeretné, hogy saját honlapja is jobban szerepeljen a Google találati listáin. Segítek!

A homeopátia jelentése | Mi a homeopátia? | Schüssler-sók | | HIRDETÉS ELHELYEZÉSE | Katalógus: Vállalkozások, orvosok, szerek

Itt szerepelhet az Ön homeopátiával foglalkozó vállalkozásának, tevékenységének
a reklámhirdetése: szolgáltatás jellege, forgalmazott termék, elérhetőség (telefon, mail, cím, skype, honlap, FB), rövid szlogen, logó, banner - vagy amit fontosnak tart.
Tegye közzé homeopátiával, homeopátiás szerekkel foglalkozó vállalkozásának, tevékenységének
a hirdetését: szolgáltatás jellege, forgalmazott termék, elérhetőség (telefon, mail, cím, skype, honlap, FB), rövid szlogen, logó, banner...
Ebben a boxban szerepelhet
az Ön homeopatikus jellegű tevékenységének
a hirdetése: a szolgáltatás jellege, forgalmazott termék, elérhetőség (telefon, mail, cím, skype, honlap, FB), rövid szlogen, logó, banner...

Ajánlom hirdetésre továbbá ezeket az oldalakat is:

Érdekli? >Írjon >üzenjen Érdekli? >Írjon >üzenjen Érdekli? >Írjon >üzenjen Érdekli? >Írjon >üzenjen
Vállalom bármilyen homeopátiás vállalkozás honlapjának optimalizálását, azaz előbbre juttatását a Google találati listáin!

Ez is az Ön hirdetésének, reklámjának, logójánk a helye! Ha érdekli a lehetőség:

HOMEOPÁTIA = hasonszenvi gyógymód

A homeopátiás orvoslás alternatív gyógyászati irányzat. Azon alapszik, hogy a szervezetünk képes önmagát gyógyítani, és olyan szerek minimális koncentrációjának a bevitele, amelyek az egészséges embert megbetegítenék - a betegeknél éppen ellenkező hatással a gyógyulást segítik elő.

A homeopaták szerint sorozatos hígítással és az egyes hígítások közötti rázással megszüntethetők a szerek toxikus hatásai, míg a vivőanyag (többnyire víz, alkohol vagy cukor) megőrzi a homeopatikus szer tulajdonságait. A végtermék gyakran annyira híg, hogy vegyileg szinte megkülönböztethetetlen a tiszta vivőanyagtól. Ennek bevitele a szervezetbe gyógyító hatású, mivel ezek a készítmények, noha nem tartalmaznak vegyi hatóanyagot, információs tartalommal rendelkező szerek.

A homeopátia az 1700-as évek Németországából ered. A homeopátiás orvostudomány a betegségek tüneteit a szervezet természetes reakciójának tartja.

A homeopátia abból indul ki, hogy a hasonló a hasonlót gyógyítja (ezért is nevezik más szóval hasonszenvi gyógymódnak), tehát, ha valamilyen szer egy egészséges emberben valamilyen tünetet vált ki, akkor ennek a szernek egy rendkívül kis adagja a beteg szervezetében gyógyulást eredményez.

A homeopátia alapfeltevése szerint tehát a homeopátiás készítmények elősegítik a szervezet öngyógyítását és hozzájárulnak a szabályszerű működés helyreállításához.

Havi Google keresések száma az oldal témájával kapcsolatos kulcsszavakra

homeopátia
27.100
homeopátiás
18.100
homeopátiás szerek
3.600
homeopata
1.600
homeopátiás szer
1.300
homeopátiás szerkereső
720
homeopátiás orvos
390
homeopátia szerkereső
320
homeopata orvos
210
homeoptátia info
210
homeopátia szülés
210
allergia homeopátia*
170
köhögés homeopátia
170
fogzás homeopátia
170
homeopátiás orvosok
170
homeopátiás baráti kör
170
Homeopátia jelentése
140
homeopátia szerek
140
homeopátiás szerek listája
140
homeopátia fogyás
110
homeopátia terhesség
110

 

Ha Ön a a homeopátiával, homeopátiás szerekkel, homeopata gyógyászattal kapcsolatos hirdetést, reklámanyagot kívánna elhelyezni ezen az oldalon, akkor írjon

Mód van a kiemelt reklámboxok bérlésére és a jobb hasábon elhelyezett katalógusban való szereplésre egyaránt. - Írjon akkor is, ha azt szeretné, hogy saját honlapja előrébb kerüljön a Google találati listáin az Ön számára fontos kulcsszavakkal.

Mindenkinek az egészsége a legfontosabb. Ha megbetegszünk, keressük a gyógyulás útját. Ha a hagyományos (és hivatalos) orvostudomány tehetetlen, akkor fordulunk az alternatív orvoslás felé és akkor lehet segítségünkre a természetgyógyász, a homeopatia módszereit alkalmazó orvos.


Mi az a homeopátia?

Placebó-hatás - vagy gyógyítás?

Minden nagyszerű eredménye ellenére a homeopátiás gyógyítással szemben felmerülhetnek jogos ellenvélemények. A szkeptikusok szeretik hangsúlyozni, hogy a orvoslási sikerek mögött csupán a placebó-hatás áll, vagyis az, hogy a beteg hisz a homeopátiás szerben, hisz a homeopata orvosban és leginkákább a saját gyógyulásában. Ezért tapasztalja magán a javulás, a gyógyulás jeleit - mindezek azonban nem tényleges fiziológia eredmények, csupán pszichikai jelenségek.

El kell fogadnunk tényként, hogy a homeopátia placebohatáson túli hatásosságát tudományos és klinikai tények nem támasztják alá eléggé meggyőzően. Ám tény az is, hogy világszerte százezrek számolnak be gyógyulásról, betegségük könnyebb lefolyásáról, javuló közérzetről.

Az alternatív gyógymód ellenzői és a kételkedők szerint a homeopátiás szerek, készítmények a legtöbbször olyan mértékben vannak hígítva, hogy az eredeti oldatból csak csekély valószínűséggel kerül akár egyetlen molekula is a végtermékbe. Ezért a kritikus nézőpontúak szerint az ezen szerekkel végzett kezelés farmakológiai (gyógyszertani) hatása valószínűtlen, továbbá pedig sérti az alapvető (tegyük hozzá: hagyományos) tudományos elveket. Mi több, a homeopátiás gyógyketelés ellentmond a korszerű orvoslás bevált gyakorlatának. Ezen túl: a homeopatikus kezelés alá vont beteg nem kapja meg a valóban fontos és a szokásos orvosi gyakorlatban alkalmazott gyógyszereket - ezzel pedig voltaképp kárt tesz, a beteg egészségét kockáztatja.

E vélekedésekkel szemben felhozható az ugyancsak alátámasztható tény, miszerint az utóbbi években több olyan kutatási eredmény jelent meg, amely nemhogy vitatta volna, henem ellenkezőleg: alátámasztotta, hogy a homeopatikus hígítású ágenseknek mégis kimutatható a biológiai, biokémiai hatása.

Nem dolgunk ebben a vitában állást foglalni, ám az alternatív gyógyászat lehetőségeinek ismertetése mindenképpen hozzájárulhat az egészséghez való emmberi jogok gyakorlásához.

Az oldal témája

Homeopátia - homeopata orvosok, homeopátiás szer

Bemutatkozási és hirdetési lehetőség homeopátiával és más alternatív gyógyászati módszerekkel foglalkozók számára. lehetőséget nyújtunk tevékenységük ismetetésére, az alkalmazott szerek bemutatására és népszerűsítésére.

Vállalom homeopátiával vagy más alternatív gyógymódokkal foglalkozó honlap optimalizálását, azaz élre juttatását, első helyre a Google-találatok között.

homeopata keresőoptimalizálás - pánikteráőia

Kulcsszavas Google keresőoptimalizálás

Pánikbetegség homeopátiás kezelése


Az agorafóbia és más szorongásos betegségek homeopátiás gyógyítás útján eredményesen kezelhetők. A kognitív pánikbetegség kezelése homeopátiával számos klinikai sikert mutat, sokkal többet, mint az antidepresszánsokkal történő kezelés. Pánikterápia: az agorafóbia tünetei csökkennek, a pánikbeteg a gyógyulás útjára lép. Pszichoterápiás gyógyítás, kezelés, szorongás, spontán és kognitív pánik.

Pánikterápia - fóbiás pánikbetegség pszicho-tünetei

  • kiugrik a szívem -  szapora szívverés
  • megfulladok – légszomj, mellkasi fájdalom
  • megbolondulok – a megörüléstől való félelem
  • szétszakad a fejem – fejfájás, migrén
  • azt hittem, meghalok – halálfélelem
  • menten elájulok – szédülés, ájulésérzet
  • mi történik velem? – a valóságérzékelés torzulása, elvesztése
  • a pánikroham általában nem tart félóránál tovább
homeopátiás szerek hatása

Homeopátiás vállalkozások - Homeopata orvosok - Homoepátiás szerek -

Az Ön vállalkozásának, cégének, magánpraxisának, gyógyászati eljárásának vagy a forgarmazott himeopátiás szernek a neve is felkerülhet ebbe a katalógusba, amely a homeopátia témáját érintő Google-keresések találati listáinak az élén szerepel - így sokan megtalálják!

Vállalkozások, cégek - HOMEOPÁTIA

Ide kerülhetnek az Ön vállalkozásának az adatai (név, tevékenység, szolgáltatás jellege, elérhetőségek stb.)

Homeopata orvosok, gyógyászok. Magánpaxis

Itt szerepelhet az Ön neve, gyógyászati tevékenységének rövid jellemzése, elérhetőségei (név, forgalmazott termék, elérhetőségek stb.)

Homeopátiás szerek, eszközök, kiegészítők - szerkereső

Itt szerepelhetnek az Ön által forgalmazptt, ajánlott, használt homeopátiás szer, szerek neve, leírása, alkalmazása - és természetesen beszerzési helye.

Az oldal témája és kulcsszavai:

Homeopátia - homeopátiás szerek

Pánikbetegség kezelése homeopata módszerekkel. Pánikterápia gyógyszeres kezelés nélkül.

Homeopata orvos, orvosok

A hasonszervi gyógyítás újabban eredményesnek mutatkozik a pánikbetegségek tüneteinek csökkentésében. Számos pszichoterapeuta alkalmazza és segítségével lehetséges a pánikbetegség leküzdése a kognitív viselkedésterápia kiegészítő módszerével.

Homeopátia - szerkeresés

Hirdetési lehetőség az oldalon:

HOMEOPATA ORVOSOK és HOMEOPÁTIÁS SZEREK

Szerkereső, orvos, szer keresés, info, infó, információ. Alternatív gyógyászat - Homeopátiás baráti kör, Homeopaták Társasága, alkalmazott homeopátia, homeopátiás orvoslás, gyógyászat, homeopata szerek, gyógyító szer, placebo, szerkereső, homeopaták, homeopatikus, homeopatikusok, szkeptikus, szleptikusok, placebo-hatás, áltudomány, sarlatán, sarlatánok, álgyógyászat, egészség, egészséges, gyógyulás, gyógyítás, egészséges életmód, táplálékkiegészítők, ayurvédikus táplálkozás, egészséges étrend, búzafű, búzafűlé, búzafű tabletta, természetgyógyászat, természetgyógyász, homeo pátia, homeo-pátia, homeopátiát, homeopátiának, gyógyász, orvos, orvosok, info, infó, info.hu, network, online, marketing. Hasonszenvi gyógymód, hibásan: hasonszervi gyógymód. Fóbiás tünetek, szorongás, félelem

 

Kapcsolódó oldalak:


Marketing oldalak a rendszerben

 
FŐOLDAL:
 
ALOLDALAK:

Honlapok optimalizálása, SEO:

 
FŐOLDAL:
 
ALOLDALAK:
 

 © liberall.hu / seo.liberall A honlap készítője, működtetője (elérhetőség, adatok): Balla D. Károly
google keresőoptimalizálás
Honlap-SEO

linképítés - marketing: házi ivóvíz fertőtlenítő berendezések - CBT ClO2 SEO 2022

Weboldalak Google-helyezésének javítása legális keresőmarketing eszközökkel. Komplex honlaptartalom optimalizáció és kreatív linkprofil építés. SEO eljárás 2019-2020: Vízfertőtlenítés és ivóvízkezelés klórdioxid oldattal pseudomonas baktérium ellen - műanyag tartály és kármentő tálca - házi víztisztító berendezések. Tartalommarketing: Prémium linképítés. Hangoskönyv letöltése ingyen. Pro memoria: a Föld édesvíz-tartalékai végesek. Kognitív viselkedésterápia. PR-cikk elhelyezés, szövegrás, honlapoptimalizálás - organikus Google első hely.

Szemantikus linképítés: pánikterápia

Linkprofil építés a fogalmi háló gócpontjaiba

Google keresőmarketing: pr cikk linképítés

Keresési kulcsszavak: videós távoktatás, pánirendekő

Agorafóbiás pánik öngyógyítása

pánikbetegek önyógyulása távoktató videókkal